3kali Scan Gender

Agaknya kalau dah 3 kali scan, 3doctor confirm girl, boleh confirm dah ke baby girl? Ke kena tunggu scan 7bulan?sekarang 6bulan lebih.

2 Balas

Scan gender masa detailed scan ke awk? Sy first masa scan 2d biasa doc kata lelaki. Pastu time check up kk doc scan kata prmpuan. Then yg latest mase detailed scan pun doc ckp prmpuan. 🤔 naluri sy rase mcm baby girl. Tp wallahualam la kan. 😊

X jugak sis.kawan sya lebih 5 Kali scan gender boy,bila kluar girl 😂