Result opk.

Kalau macam ni positive ke?

Result opk.
6 Balas

Opk kalau dua2 line terang jelas cbe sboleh2 nye bsama 3 hari bturut2 lepas test opk..sye ttc dgn opk jgakk..smoga ade rezQi sis..

Positif dah tu sis.. Sbb dua2 dah same terang.. Good luck.. Semoga dipermudahkan urusan utk dpt baby.. Aamiin.. 🤲🏻😊😘

Alhamdulillh rezeki awak..dah terang dah positive awak . Jaga diri baik kandungan awak..banyakkan rehat tau 😍

3y ago

Opk tu sis 😅😅

Opk 2 line subur sangat. Timing terbaik utk bersama suami. 😍 Lepas ni upt pulak line

ok sgt..good luck..semoga ada kbr baik yg mnggmbirakan x lma lg... 🥰

congrats..positif sis