opk positif ke negative

maaf tanya saya baru frst time guna opk result mcm ni positive ke negative

opk positif ke negative
9 Balas

kalau opk -ve lg tu.. kalau T sama terang atau lebih terang pd C bru +ve.. sy syorkan opk pkai yg strip ja.. murah sb kita nk test tiap2 hari smpai jumpa +ve

Positive and congratulations❤️ and lepas seminggu missed period UPT result akan nampak lebih pekat.

1y ago

ni opk

tahniah sis positif dah to samar tapi dlm camera nampak kira positif la to tahniah skli lgi

bagi saya negatif lagi, mungkin 3/4 hari lgi akan positif. teruskan celup 🫶🏻

kalau sy sy tunggu sampai yg T lagi terang atau sama sama baru nmpk rasa positif

2y ago

ouh mcm tu.. fhm2 tq

positive sis..masih awal lagi tu.. try after 1 week msti dh terang😊

2y ago

makkk aiiii😆😂😅

opk kene sama terang baru positive

pakai yg upt/hcg baru tepat..

2y ago

ni utk cek kesuburan sis dia nk tau subur ke x

positif