Positif atau negatif?

Hii saya nak tanya. Kalau macam ni samar², positif ke? Sepatutnya due period 20hb. Saya test upt 17hb (malam). Saya pernah gugur 26/8/23 masa kandungan 6weeks.

Positif atau negatif?
2 Balas

mcm sy haritu selalu dtg period 31/7,lpstu try cek 6/8 terus naik 2 line alhamdulillah skrg dah pregnant 10 weeks 4 days

6mo ago

saya yang gugur haritu, lewat period 4 hari, line terang. Yang ni saya test sebelum due period. Mungkin sebab tu kot samar²

positif