.

kalau macam ni nk dikira mcam mane ye..period dah x dtg nk dekt 5 bulan perut pon ada nmpk berbeza dari biasa..bila buat test keluar keputusan macam tu..maaf tumpang bertanya ?

.
9 Balas

g klinik mtk cnfirm dgn dktr, scan skli sbb 5bln dh xdtg period. line upt kabur biasanya masa awal2 tahu mgandung dan bila kndungan dh lama mcm 3bln keatas. jd kena scan utk cnfirmkn..

Saya pernah dekat 4 bulan tak dtg period. Tapi x pi klinik atau check semua.. Raya ke 4 tahun lepas, demam pi klinik buat urine semua.. Udah 🤰2 bulan. Sekarang dah ada baby boy 😚

Dah pergi check dkt hsptl? Sbb 5 bulan tak period. Lme sgt dah tu

sis sila g hospital..suh doc scan n wat pregnancy test skali lg

Lama tu 5 bulan...direct klinik terus la puan apa2 dr dpt detect

4y ago

*tya

Lambat lekat kot ovulation lambat.. kandungan masih baru

try cek lg upt lps 2mgu sis.. mn taw lg terang

5bulan xperiod xde cek doc ke?

Positif ni puan

4y ago

Pudar sbb level HCG rendah. Nnt makin lama makin tinggi