Tak Double line 5 minggu

Hi, saya nak tanya normal ke kalau dah 10 hari lewat period tapi buat test pregnancy x double line.. kalau ikut last date period dah 5w2d..#firstmom

7 Balas

sblum ni sy pun same...lewat priod smpai 14 hari...ingtkn prgnt.. beli prgncy test smpai berpuluh2...tp still negatif ..last2 priod jugak...hampa jugak la...last2 nk sgt bby baru,ikut app priod, alhamdulillah...dah 8 weeks da...

Hi awk jangan putus asa ye. Saya pun masa 5 weeks xnmpk double line, nak masuk minggu ke 7 baru naik 2 line. Tambah2 period xteratur. pegi scan pun xnpk lagi week 7.

sya pun sma dah lewat..cek upt -ve tpi ada eggwhite, mngkin bulan ni msa subur lewat sikit.

hai jgn putus asa ye try LG buat upt lagi seminggu .Seeloknya buat UPT slps bangun tido

kita sama sis ,, klau ikut kiraan dah 5w3d .. semoga ada berita baik utk kita ..

saya pernah lewat 19hari. mmg asyik upt negatif. last2 period juga

Kita punya LMP sama la sis.. Semoga ada berita baik..