nk tanya

Kalau lepas pantang 44 hari kene pantang bersama dengan suami 100 hari pulak ke..ada kawan cakap macam to..tapi saya tengok mak saya..ada anak kembar tahun.. lme to..kesan suami?

35 Balas

Betul laa tu.. Pantang 100 ary dgn suami

Klo dh sepenuhnya sihat, silakan sis.. hehe

5y ago

Hehe okey sis..tq

Saya darah nifas dh kering betul² baru bersama suami. Pastikan kering, darah x kluar lg la. 44hari saya dh bersih. Sy dh bersama suami lps tu even anak pertama, ke2, ke3, ke4 cmtu jgak.. Depends badan masing². Dh rasa sihat, darah dh kering blh jer.

ikutkan 44hari

Tgok pada badan masing2 juga sis