seluk

Kalau lepas kita kena seluk ngn doc or nurse, mmg akan ada keluar lendir coklat campur merah ya? Risau le pulak ttbe keluar lendir warna begitu. Sape2 ada pengalaman.. Normal tak ye keluar lendir warnea begitu lepas kena seluk

14 Balas

Ya. Lepas contraction. 😅. Sis dh berapa week

5y ago

Aa keluar mcm sis. Merah2 coklat. Sakit gak la contractionnya. Nak tggu bukaan ja. Huhu.. Dh berjalan ulang alik pun. Krik3. Haha. 2 hari gak masa tu. Aa.. Mcm cucui jarum lepas tu lepas. Cucuk lg.. Lepas. Cucuk2 la smpi nak bersalin. Dh pecah ketuban baru tak dak sakit.