WHICH ONE?

Kalau korang ada rumah. Korang nak renovate terus kasi cantik atau duduk je duluu

14 Balas

Renovate klo ada bajet.. Xda bajet, buat slow.. Masuk group deko ambk inspirasi.. Kdg2 klo rumah dah cntik xperlu renovate tp deko terus.. Ibarat luar taman dalam banglo♥️

4y ago

Group dlm fb sy tau la.. Kt sni xda.. Klo jmpa link sy attach sini nti.. 👆

Selalu kalau duduk dulu ni, bertahun jgak la nk tggu renovate. Kalau dh ada budget utk renovate, better buat terus bg cantik. Xpening dh nk duduk...

Kalau ada budget, why not? Renovate terus 🤗. Apa2 pun depend on budget ✌🏻

4y ago

Thankyouu awak

renovate trs sbb klu dh duduk nnt dh susah nk renovate.. brg2 pn hbs b'habuk..

Klu ada rezeki nak renovate kasi cantik terus baru dduk

Klu rumah sewa duduk je. Rumah sendiri renovate sikit2

Kalau ade sdah rezeki bole lh kasi renovate terus

Sy duduk je trus..ada bajet..renovate pelan2

If mampu buat renovation..

Brgantung kpd bajet hehe