Pregnant 37w

Assalamualaikum..nk tnya bby mmg slow gerak ke klau da 37w?dia gerak pun slow je .kick pun x kuat da mcm sebelum ni..risau #seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

1 Balas

Sama dgn sy sis.. Sy da 38w lbh.. Die cuma kerap mengeras... Mngeras tu dikira pergerakan die jgk ke.. Confius... 😁

1y ago

sy bce ade kate mengeras tu xkire pergerakan.. kne kacau2 sikit bhg bwh n atas perut.. sy kalo rse dia berpusing tu kire 1 pergerakan la.. sbb mmg slow da ujung2 ni