scan baby

Kalau kita scan dkt hospital je . tak pi swasta boleh taw ke baby cukup sifat . cukup kaki tangan telinga suma ? sbb doc salu diam je dia tjuk apa patot pastu dh siap .

1 Balas

Scan kt hospital/gov basic scan je. Dia detect kalau ada abnormality tumbesaran. Kalau rasa tak normal, baru akan dirujuk pada pakar utk detail scan. Nk tahu ckup kaki tgn telinga kena gi private utk details scan. Harga boleh thn. Tp utk tahu keadaan baby kira berbaloi la