SEBUMBUNG.

Kalau kita makan cake mesti makan sampai habis kan? Mcmtulah juga dgn Hati, hari2 makan hati, lama2 takdela Hati. Hati pun Mati. Tertekan, tekanan. Knp segelintir pasangan agak susah nak appreciate pasangan sendiri. Betul ke tinggal serumah dgn mertua akan jadi mcmni. Setiap kali mandi, mesti menangis. Sedihnya hati kite. Pleasee gve some advice ?

6 Balas

Betul ..tinggl brdua pn tk tahan ..smpai la sya dlpaskn saat hamil 6 bulan 😌