sisssssisissisissss

Kalau kita ke hospital sebab baby kurang gerak pakar akan buat apa kat kita? Kna admit ward ke; Tidak apa2... skdar bertanya,tmbah ilmu.. jgn marah.. first pregnancy 8 months

2 Balas

Nnt dia akan tgk pergerakan bby kita. Then jumpa doc utk scan. Saya hampir kena admit wad masa tu. Tp sbbkan semuanya ok so boleh balik. Doc ckp bby tdor tu. Nurse pulak perli². Tp dia ckp biasalaa first mom to be mmg cmtu. Hahaha

5y ago

Tu la sis. Sllu dgr mcm tu. now berapa week sudah?

Selalunya dia akan check semua. Kalau ada sesuatu yg merisaukan, memang kena tahan ward untuk dia senang pantau.