Details scan

Kalau kita buat details scan di klinik lebih baik doktor yang buat atau sonographer?setengah klinik doktor di klinik yg scan setengah klinik dia ada sonographer khas..mohon pencerahan

2 Balas

Better alang2 dah nak keluar duit utk detail scan, cari pakar MFM (maternal-fetal medicine) baru berbaloi 😃

12mo ago

MFM tu pakar dah. So pakar is better. Dr di private clinic not necessarily pakar Sonographer yg berpengalaman, can be better than Dr, Dr yg berpengalaman can be better than a sonographer

Ok je memana. Sy pernah pergi yg sono n pernah pergi yg doktor.

12mo ago

ok tq atas maklum balas