Klinik utk buat details scan

Hi, sapa duduk area klang. Boleh suggest klinik yg buat details scan harga murah, doktor pun okay best, suami dgn anak sorang boleh masuk waktu scan tu?#pleasehelp #ingintahu #scanbaby #detailscan #klang #portklang

4 Balas

saya baru buat details scan kat sonobee,harga murah,dkt sgt dengan tmpt kami lg satu sonogrper tu terangkan details sgt.tp sis kena buat appointment online dlu, pilih branch yg berdekatan dgn tempat sis..mcm saya ddk kat telok panglima garang,branch yg terdekat area Jenjarom. InshaAllah confirm puas hati

7mo ago

ok sgt sonogrper dia perempuan...dia terangkan semuanya..baik sgt² waktu scan kalo dia tertekan sikik perut terus mintak maaf..percakapan pn lembut je

Hai sis, area Klang yang saya tahu Klinik ken rimba, dan satu lagi klinik aurora. Untuk klinik aurora sekarang tengah buat promosi sis, dia ada banyak cawangan, cawangan Klang pun ada. Bolehlah sis cuba cari nanti ya.

7mo ago

klinik ken rimba tu ada tanya, tp selalu full. oh klinik aurora dkt bukit rimau tu ye? baik2 terima kasih

Selalunya mmg boleh masuk. Sy dulu selalu book online (tapi mcm dh takde pulak). Sonographer tu akan dtg klinik/hosp berdekatan kita.

7mo ago

ok baik. terima kasih info

awak try amik sonobee, ada banyak cawangan. dalam bebanyak clinics. ni je paling murah untuk scan baby

7mo ago

baik nt sy tgok. terima kasih