Details Scan area Kelantan

Boleh tahu dekat area kelantan klinik mana yang bagus untuk details scan dari sonographer yang bertauliah? Tanpa perlu booking slot. Sebab kebanyakkan nya semua sonographer dari luar and perlu booking ikut date sonographer tu.

1 Balas

sonograhper mmg mostly kena booking dulu. even klinik biasa utk detail scan pon kena booking sbb detail scan ni lama. dorg xboleh amek walk in sbb nnti patient lain kena tunggu lama.

2y ago

kebanyakan kena buat appointment. sy pernah jgk dpt yg walk in sebab patient x ramai..