klinik untuk details scan

ada sesiapa yg pernah buat details scan di klinik anda ? boleh bg feedback x mcm mne ?

2 Balas

Detail scan usia kandungan yg sesuai is 20-28 weeks. Boleh tahu klu baby ada down syndrome dan sebagainya. Doctor akn explain semua from A-Z and klu ibu ada soalan boleh juga tnya. Jantina pun akan dbagitahu. Sy dah 2 anak buat detail scan dua2. Alhamdulillah apa yg dlm scan itu juga yg sy lahirkan. Baby girl & boy. Harap jawapan sy ni membantu.

Maaf, setakat 1st pregnancy yang lepas, saya takde experience buat details scan. Hanya scan di kk. Mungkin Ibu2 lain boleh share pengalaman. #TAPsupermoms