Due date jun 2021?

Kalau kiraan sy sendiri due date bulan jun 2021. ada yang due date sama sy tak bulan jun 2021,share la due date mommies semua, dah buka buku pink ke belum? sy belum

133 Balas

Sy pun Jun 2021 jg, atas kiraan sndiri 29 Jun.. Buku pink nk buka awal bulan depan 😊

22 june 2021 😊.. Saya dh buka buku pink dah.. Next month dh kena minum air gula..

saya insyallah 23 june 2021. lagi 2 weeks buka buku pink da. 🤗

sya... due date 2 jun 2021..daa buka buku pink pOn wktu 9weekss.. 🥰🥰🥰

Jun 2021. Next week Insyallah baru bt buku pink. Sbb trikh sblum tu full kt KK

nak tanya buku pink tu dapat dr mana? sbb saya foreign xpaham mcm mana dapat kat sini

4y ago

Dari klinik kesihatan kerajaan

Haii sy due 5/6/2021 Belum buka buku pink. InshaAllah kamis ni baru buka😍

birthday saya 1 jun. kot kot lah baby sis nnt tersama date ngan saya 😂

Sy 12 June 2021 InsyaAllah... dah buat buku masa 8w aritu kk bg tarikh...

sy kira due 22/6/2021 , 8/11/2020 sy daftar buat buku pink

4y ago

alhmdulilah , semoga urusan kita semua dipermudahkan.