Just tanya

Kalau keputihan bercampur warna coklat tu tanda2 juga ka nak bersalin?? Skrang dh 36weeks dh.. Tadi tengah makan. rasa mcm ada yg meleleh. g toilet. tengok ada keputihan bnyak juga la dri selalu. tp bercampur coklat.. sy mmg alami keputihan. tp xteruk. keluar pn skit2 je. hari ni rasa mcm bnyak pulak.ke normal ye nk dekat2 brsalin keluar keputihan mcm tu.. mohon bantu ye ibu2.. sy anak pertama. jgn kecam. jgn mrh. niat nk bertanya shaja🤗

2 Balas

Sy mase ank no 2 keluar macam tu tp 37week.. Sy pergi klinik.. Lepas tu klinik suruh naik ambulans pergi hospital trus..