Kantong tak menjadi

Kalau kantong kosong dn kena jatuhkan .. perlu tak berpantang ?

5 Balas

sye pon bru je gugur buln 2 hritu..kntung kosong..better sis pntng 2 mnggu...nk pulihkn bdn..sye hritu..tngku mcm biase...pkai stoking...tp xdlaa pntng mcm org brslin btul2 tu...just pntng untk rhtkn bdn,tenaga,mntal..sis gugur brpe week? sye 12 week confirm kosong .pastu 13 week bru kntung jtuh..skit jugaa...kne dnc lg..n skng allah bg rezeki lg..prgnt twin..dh 12w..

4d ago

Alhamdulillah.

Tahun lepas saya pun kantung kosong . Tapi saya berpantang 2minggu . Dalam masa 2minggu tu perlu mengurut jugak.

7d ago

sis berkerja ke ?

sy gugur tahun 2022 masa 12weeks pun sy pantang jugak 😌..pergi berurut dgn bidan...

sy tak pantang. no purpose.

7d ago

sbb Sy berkerja .. sbb tuh nk tauu .. 😓atau perlu rehat brpa Hari ?

berapa week?

4d ago

10weeks 1days