Mohon pencerahan

Sy mengandung tp doktor sah kn kantong kosong dn dh 3x scan .. kalau keluar darah perlu ke hospital tak..??

5 Balas

mcm sy sis gugur kandungan 6mnggu..4/6 sy prgi scan sbb ad keluar darah coklat lpas tu 6/6 keluar darah merah sy pergi scan jga tpi doktor ckp kantung saya dh tak cantik Start 10/6 kluar darah tak berhenti 14/6 kantung pun gugur..pergi kecemasan scan doktor cakap dah bersih tk perlu cuci..apa2 sis jumpa lah doktor..klau sis ada kluar darah

11h ago

tadi pagi dh pergi hospital , dktr tu bagi masa 2minggu Utk Turun drh sndri ,kalau tak Turun jugak then kena cuci .. Ni dh Hari ketiga dh Turun darah , tp kantung Masih kat dlm .

perlu pegi check... mcm saya check hospital memanjang doc ckp kantung kosong smpai 10w..pegi swasta baru nmpk rupanya Ade je janin cume dah xde heartbeat..

1d ago

sis dh miscarriage ke?

Ya kena pi klinik swasta jugak kdg2 mesin scan y hosp kerajaan guna dh lama mungkin sebab tu gambar xjelas & jd xnmpk

1d ago

Sy 3x scan kat swasta ,dn klinik yg berbeza .. 2x scan Atas perut , 1x drpda bawa

kalau darah tu banyak dan awak risau pergi ja dekat hospital emergency untuk doc check nak tahu selanjutnya

bnyk x darah?