Mumbling

Kalau ikut tracker untuk budak 1 tahun 4 bulan dah boleh sebut 7 perkataan dengan jelas tapi anak saya satu pun tak pandai lagi. Dia banyak mumbling kemudian dia nangis kalau nakkan sesuatu. Tak pernah lagi dia sebut apa2 perkataan dengan jelas kecuali Baba & Byebye. Itupun Byebye macam Baba juga bunyinya kalau tak sekali dengan signal tangan. Okay ke tak okay kalau macam ni?

2 Balas

Ok je sbb Anak sulung Saya pun start 2 tahun lebih Baru start sebut...sebelum tu x faham pun apa yg dia sebut

Anak sy 3thun.. Tak lncar lg brcakap..