Mintak kata2 semangat sikit

kalau ikut hari ni second last check up before beranak.. tapi darah naik.. jantung anak laju sikit..mujur doc tutup mate je.. kasi sehari je monitor bp.. rabu ni plk kene datang.. pastu isnin mggu depan last.. ade x kate2 semangat dari ibu2 lain.. mcm byk pikir plk last2 ni.. xtahu la ape yg dipikirnye.. nak mintak kate2 semangat aje.. #firstbaby #firstmom

1 Balas

saya doakan semoga Allah permudahkan urusan puan n baby..jgn stress² puan sbb x elok tuk puan dn jga kandungan..banyakkan berdoa..baca doa nabi yunus banyak² in syaa Allah semuanya dipermudahkan..amiin²🤲🙈semoga Allah melindungi kitaa semua🥰✨

2y ago

terima kasih sis.. amin2... inshaAllah.. sy kuat.. Allah uji sikit je.. mgkin sy campur penat kot..