Ttc first baby

Hi. Kalau ikut apps 20-26 tu hari subur. Tp bila test opk masih low. Ada tak yg mcm sy

Ttc first baby
6 Balas

Mcm sy sis...ikut app masa ovulasi die tggal 30...tp saya cek guna opk..ovulasi tggal 27...cek blik hri berikutnya opk dh negatif...dh lh sy x bersama masa ovulasi tu...sedihhh...sbb hri kmgkinn hamil dh lps

Apps xblh percaya sgt..sy xguna apps utk cri kesuburan, sbb bila test guna opk, xsubur pn

5y ago

Itula sis. Test opk tak naik line terang, tp ikut apps dah dpo 5

App tak betul sgt pun sebab dia ikut kiraan umum. Tiap bdan lain2

5y ago

Ok sis. Tq

Opk more accurate

Opk lebih tepat.

Sbb tu kne Pakai opk sis untk tentukn waktu subur...

5y ago

Aah ye sis. Hari2 test opk