Gatal seluruh badan

Kalau gatal seluruh bdn,ubat ape ye yg blh sapu mse preggy ni??xtahan sgt gatalnya

8 Balas

saya pun sama mcm puan jgk , gatal seluruh badan . lagi² dkt kaki . kalu peluh je mmg gatal takboleh bawak bincang . bila time mlm je nk tido tu mmg gatal taktentu pasal . kalu sy lah time nk tido mandi lepas mandi lpastu sapu ubt yg dokter bagi . alhamdulillah takde gatal. lena je tido . sy syorkan puan minta je dkt dokter . dokter akan bagi ubt yg sesuai utk puan .