boleh tak?

Kalau dalam labour room nnti,kita nak request perempuan je bole x?utk hospital kerajaan la..sbb saya xnk lelaki tgok bila saya bersalin nnti...

52 Balas

tak silap swasta je bole, kalau kerajaan tak boleh

Biasa bersalin kat kerajaan tak dpt request.

Susah la kalau doktor kerajaan.. Try minta

Rasenyer suami jer boleh masuk😂 kecuali swasta

5y ago

Betull

Spital krwjaan xley sis.. Huhuu

Kompom x blh😁😁

5y ago

Tu dia komen naik berulang.. Kes Internet slow la nih.. Hehe

..xbole kot..

Apply ward FPP boleh request start from check up till birth buat doc ppuan sahaja. And only that doctor yg boleh pegang u.

Boleh

Boleh req tp ikut masa tu if mmg dr pomp betul2 takde mmg xboleh nk buat ape