Hospital Manjung

Assalamualaikum, saya nak tanya. Bidan yang sambut bayi semasa bersalin di hospital Manjung tu lelaki ke perempuan? Boleh tak kalau nak request bidan atau nurse perempuan?

2 Balas

hosp kerajaan susah nak request2. mana yg available je yg sambut. jarang nurse laki kat labor room, biasa mmg nurse pmpuan. doktor je la ramai laki. masa saya dulu student doctor lelaki yg pecahkan ketuban.

Wsalam, klu gov hospital they will try their best utk semua pmpuan yg sambut. cuma MO shj yg xblh nk jangka. Ada pakar lelaki, ada pakar perempuan.