boleh tak?

Kalau dalam labour room nnti,kita nak request perempuan je bole x?utk hospital kerajaan la..sbb saya xnk lelaki tgok bila saya bersalin nnti...

52 Balas

Saya dulu semua doktor perempuan, doktor laki datang tetiba sebab doktor pelatih nak diajar, sabo je lah

Sy bersalin dkt HTAR klang xpenah request pn tp memang slalu dpt doc prempuan yg smbut baby...

Saya time bersalin jak suma ppuan.. Time berjahit bru ada seorg pelatih lelaki.. Msk dlm labour room..

Saya ank sulong doc prempuan bila baby nak kuar doc laki cina sambut tpi dia mnta izin pde suami

Orang kata time sakit tu tak fikir apa dah sis. If nak pilih Doctor, spend lah lebih sikit.

Sy dulu 2 org doktor pelatih ensem 😎cek bukan. Adeh... Diam2 ajelah sbb bersalin kat gov kan.

Pergi swasta klau nak dpt delivery service mcm tu sis.. nama pun gov hospital 😅

Boleh....tapi bila ada situasi kecemasan yg perlukan doctor lelaki....no choice

tk twlah boleh kah tdk...tpi memang dpt juga doktor lelaki tu akan tengok

Klo hosp kerajaan xleh request. Ikot nasib dpt siapa yg btugas msa tu.