Nak makan..

Kalau craving nk mkn..hujan lebat, sejuk2 pn..sanggup pegi beli... mommy2 penah craving mcm tu jgk..? ☺ #23w❤

Nak makan..
19 Balas

penah craving tapi bukan ice cream . tapi kopok lekor . masatu pukul 11lebih . malam . tgh hujan . tetiba lapar kopok lekor . sanggup gi rumah akak yg jual kopok lekor tu sbb nk beli . gi dlm hujan blik dlm hujan . smpai je terus goreng makan panas panas . ya allah nikmat yg tak terungkap . suami time tu tidurkn anak yg sulung baru 11m . yg kite ni laparrr .. tapi mintak izin dulu la nk keluar .. rumh akak tu pun seblh blok je . balk jr dari ambik kopok , bukak pintu rumah . suami terkejut . dia tanya tadi gi mana . kenapa tak ckp dgn dia . kita dh minta izin dh ckp dh. tapi dia tgh tido . dia ckp pun lali lali lalokkkk .. 😝😝😝

pernah. awlnya ignore je rasa craving kek coklat sebab ada gdm. mlm tu tiba2 sedih tak dapat makan kek coklat. bg tau husband esoknya sampai 2 potong dia belikan.

Ya ada. Suka sgt aiskrim dan makanan manis2, pedas mcm pregnant. Husb layankan je sbb dia ckp dh pantang nnti byk bnda xboleh makan. 😁

hari2 mkan ais cream.. xbleh than.. xsuami blikan.. mak mrtua tlg blikan bila balik kja.. smpai dh sarat pn. nk ais cream jgak. haha

tgh teringin nak mkn kitkat ni.. tp bkn aiskrim la coklat die je. #23Dec2020 #IbuRA #28Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

Nasib baik 7Eleven dekat dgn rumah.Biasa beli ais krim Magnum;makan sorang2 sekadar utk Me Time.Bahagia rasa xterungkap.

Sy tiap malam craving aiskrim ni. Sampai beli stok byk2 simpan dlm peti ais. Tiap mlm mesti kena makan aiskrim

pnh.. bgthu husband nk mkn aiskrim kitkat ni trus dia p cari.. bila dpt sukanya rasa hehehe

sya tgah tringin nk mkan aiskrim ni ..laki kta nnti abg keje mlam bru kita p cari😓

sama lah dgn saya.kalau dah craving snggup cari wlau pun lewat malam