Nak tahu scan baby

Kalau cam nie baby girl atau boy ye

Nak tahu scan baby
8 Balas

Allahuakhbar bila tgok pic scan nie trus teringat kt ank syurga sy y lahir 13/12/22bruni ikutkan due bln3/23nie xp dh Kuar awal cz leaking ketuban 💔😓doakn tuk sy 🤰 lg taun 2023 nie plak aminn yarabalalamin 🤲

1y ago

Aamin ya Rabbal Alamin moga Allah perkenankan doa ibu 🤰pada sy taun nie aminnn 🤲🤲 &moga dipermudahkan urusan bersalin awak nty amin

sonografer takde ckp eh sis? kalau dari pic tu mcm girl sbb ada 3 line/burger sign.

ini scan kt kkia. it's a girl

kalau ikot gmbr nampak sign burger atau 3line. it's a girl

Jelas sign burger = girl.

burger sign..gugurl sis

kalau mcm ni girl ke boy

1y ago

yeke... Alhamdulillah lah... akhirnya 🤭

Girl