Baby girl or boy?

Nak tanya mommy2 yang berpengalaman, kalau berdasarkan gambar scan ni, baby girl ke boy😝

Baby girl or boy?
4 Balas

masa scan tak tanya Dr ke jantina dia apa ? laki ke perempuan semua tu rezeki sis ... yg menunggu nk dpt zuriat punya lama . janji sihat

3y ago

Syukur lah klu dah beranak…….tapi Klu bertanya..kene trima jawapan yg org beri….klu dah tau scan x tepat…tnya dkt sini pun bukan bleh tepat…..😆

gambar tak berapa jelas part gender tu . nampak dua kaki dia je yang jelas .. boy ke??

nampak mcm girl

BOY