39 minggu 4 hari

Kalau belom skit2, bolh sapu air selusuh tak kat perut

2 Balas

sy x pasti psal tu sbb 3 kli preg bru skli gne air slusuh tp salah cara..mnum sblm ada sakit mmg truk la effect die..trus serik dh..masa bby no 3 thn lpas sy just rajin squat hri2 smpai kluar tanda..skrg preg lg nk msuk 38w..tp Blum buat senam ap pun..setakat aktif ngemas2 jela..hrp2 bby kluar sblm due..

3y ago

pikir positif..jgn stress..pujuk bby usap2 perut mntk die kluar sblm due..smbil tu hari2 bce zikir nabi yunus tu..sy bby 2nd dulu 40w4d bru kluar..bila dh tba masa bby kluar jgk tu..jgn risau..

sy tak penah guna..cuma masa 38w tu dah bukak jalan 2cm..pastu 39w6d tu bersalin..mommy jgn stress2..sampai masa nanti baby keluar la tu 😊