Bayi mengempeng

Kalau bayi mengempeng, memang akan rasa sakit di bahagin puting ya?

3 Balas

Yelah kut. Anak saya time hisap je dia latch betul. Bila dah mood ngempeng dia hisap hujung2 je. Kadang dia hisap sambil menggeliat la golek2 la. Tu sakit tu

6mo ago

Kan. Sabo jelah. Saya sapu nursing butter dgn medela cream tu utk elak melecet

Sepatutnya tak rasa sakit. Cuba awak semak lekapan baby. Lekapan yang salah akan menyebabkan rasa sakit/ngilu

maksudnye sakit pedih ke camne

6mo ago

Haah sbb mengempeng kn lama