Bayi kuat mengempeng

Mcam mane nak buat klau baby kuat mngempeng..boleh ke bagi puting kosongg..baby baru 21 hari

2 Balas

sye bg puting dah ,, tapi takde lah selalu bila timing tak boleh nk kawal mcm waktu malam ke .. yelah sbb sye sakit pun masih teruk lagi even dah 22hari .. sye pastikan cr puting yg sesuai xnk bg dia nipple confius, sye bg brand pegion .. alhamdulillah ok

baby bawah 30 hari elakkan puting/botol. nanti takut keliru puting. lepas susu, tenangkan guna teknik 5s. cubalah