confuse. help

Kalau baru 4 week, boleh ke scan baby nak pengesahan/ or confirm kan. Sebab baru balik dari Johor, dari kl. Balik dari Johor tu baru tahu pregnant. Jadi mcm risau je. Kawan saya kata 3week dia dah boleh Check. betul ke?

2 Balas

Boleh je g swasta die akan scan n cek urine balik..biase klu nmpk pun byang2 mcm ade somtg dlm rahim je untuk 4w..n advice 2w lg dtg cek balik..teruskan mkn acid folic yee

4y ago

tq!

klu swasta boleh cek kot.. klu kerajaan biasanya 9week bru dia cek..tpi mkn folic acid awal la..beli je kt farmasi..

4y ago

tq!