8w travel kereta from Johor-KL

Hye mummy2. Nak tanya, boleh ke sy 8w nak travel balik dari johor ke kl (4/5jam mcm tu) naik kereta? Ada yg ckp kena sediakan bantal dan byk benti tp boleh tak recommend tips lain? Atau mmg bahaya ya?

5 Balas

in shaa Allah ok je yg penting jgn terhentak pula.. sy dr awl preggy smpi 12week ni setiap minggu ikut suami outstation klang-jb-klang naik truck scania.. alhamdulillah baik2 saja..

inshaAllah ok. sy baru2 ni dari johor ke kelantan. dari pagi 4.30 am sampi magrib baru sampai 😅. sbb banyak berhenti. huhuhu

8mo ago

Wahhh jauhh. Okk inshaAllah sy jaga elok elok. Moga dipermudahkan. Tq!

Sy kl ganu 12 jam hahaha tiap2 rnr berhenti..kdang mls nk trun jln2..duduk lapik bantal jgk..

Ok je sis...sy aritu pun 8w balik terengganu 4 jam...lapik bantal bawah punggung

Ok je