Kenapa ye breast sakit waktu bf? Bukan puting sakit. Breast yg sakit. Waktu baby bf jee sakit

Kalau baby bf breast kanan, kiri akan sakit. Kalau baby bf breast kiri, kanan akan sakit . Bukan nipple kita yg sakit. Dalaman breast yg sakit. Mcm saraf dlm breast yg sakit pun ada😢 ada sape2 tahu or pernah jadi mcm saya?

7 Balas

itu let down reflex. susu tengah laju keluar waktu tu. memang akan rasa sakit sikit. awak google pasal LDR.