keputihan

Kalau ada keputihan warna kunin dr dulu tapi tak gatal dan tak bau tu pun consider GBS ke..ada tak ibu2 yg kna keputihan cmtu tapi bila buat test negative gbs..?

4 Balas

Sy baru check last week, keputihan byk tapi tak gatal pun. Doktor ambil sample. Alhamdulillah hari ni dpt result negatif GBS tu. Pape pun kena bgtau doktor kalau byk sgt keputihan, better check

4y ago

Keputihan sis berwarna tak sis? Sbb keputihan sya bewarna tapi tak gatal..dia cm kuning2

Bgtau nurse or docter sis time check up..then docter akn bg ubt.

Baik sis pergi buat check up 😊

Kena check