21weeks dh boleh scan 5d ke ?

kalau 21weeks dah boleh buat scan 5d ke ? sbb anak2 yang lain 26weeks mcm tu baru scan . no4 ni mcm tak sabar pulak nak scan 🫣🫣🫣 kalau scan agak2 nampak tak gender ?

9 Balas

cm saya 23 week bkn setakat 5D details scan pon belom lagi.. org kate baby kecik lagi xnampak membazir duit laa .. kk pon xbuat pape scan pon.. first scan pon time nak buat buku pink.. 24 week nnti bru nak pergi buat details scan skli scan gander☺️☺️ baby first..

Kalau nak tengok gender dan tahap tumbesaran bayi scan 2d pun dah memadai. Tengok gender pun boleh. Start 20w dah boleh scan. Tapi kalau 5d kena tanya klinik boleh buat bila. Saya takda pengalaman buat 5d scan

2y ago

🥰

selalu doktor suggest 28weeks baru scan 5D sbb time tu macam dah berisi sikit. saya scan gender 18weeks. scan murah je dekat sonobee RM18. tapi nnt saya 25weeks details scan sekali 5D . malas nak scan banyak kali 😂

saya baru semalam scan 21week. saya ambik package detail + 5d. gender nampak.. kalau utk 5d, doc cadangkan 25w-28w. semalam baby saya tak dok diam. jadi tak nampak muka, dia tutup

kalau 5d sahaja nak tengok muka better pergi time 28 weeks macam tu sebab kandungan dah besar sikit. tapi kalau details scan elok time 21-24 weeks only.

sy pun baru booked appt utk 5d tp doc suggest 26w ke atas dia kata baru sesuai. skrg dah nk masuk 24w. tunggu awal bulan 12 baru sy p scan.

Saya smlm 21 weeks dah scan 5d scan and 6d scan… nampak sikit muka baby..sbb dia x duduk diam..gender pon dh boleh nmpk

Sy buat details scan 2D 20 minggu dh nampak gender sbb boy kot 😂

Sy scan msa 21 minggu,,mmng nampak😂😂