Nak scan tapi…

5week kalau scan nampak tak? check upt masih belum naik double line.. samar pun tidak.. takut la luar rahim etc kalau kembar syukur.. eh tiberr 🫣🫣🫣 #newbiemomhere

6 Balas

Tunggu missed period lagi seminggu ke sis. Kalau luar rahim ke apa, mmg double line selalunya, tapi bila cek tak nmpak. Sis kalau ada rasa simptom prgnant mgkin bt masa ni jaga diri sis, nanti kalau missed period try lagi. Mana nak tau rezeki kan. Mudah mudahan😉

Tak nmpk apa pun klu scan 5w. Klu btul pregnant luar rahim ke, single or twin ke..2 line tetap naik walaupun samar klu delay period ☺️. Klu x sbb gangguan hormon saja.

klo luar rahim pon tetap akan naik double line sbb hormone pregnancy tu ade.. klo scan xnampak kantung mgkin ye luar rahim.. try gune clearblue digital sbb bole detect early pregnancy

Tunggu 2 ke 3 minggu lagi sis baru pegi scan semula. 5 weeks terlalu awal nanti takut sis kecewa pulak bila scan tak nampak jelas. 😊

Mcm mana tahu pregnant klu check upt x double line? Klu dah double line boleh je pi scan atau tvs

Mcm mana sis blh tau sis pregnant 5w kalau upt tak naik double line? Period delay ke sis?