Siapa yang ada kad kredit?
Voice your Opinion
Isteri
Suami
Dua-dua ada kad kredit
Dua-dua tiada kad kredit

5222 respon

13 Balas

Saya ada, suami takde. Sbb saya pandai manage duit compare to suami. Banyak sgt kelebihan kad kredit ni. Siapa yg tahu pakai je akan rasa kad kredit ni sgt berguna. Sbb saya dpt nasihat mak mertua. Dia mmg berpuluh tahun dah pakai kad kredit. Sampai 5 kad. Alhamdulillah boleh beli rumah takde hutang. Kad kredit ada kelebihan dia😍

guna utk kecemasan shj..sptti membeli tiket kapal terbang..or book hotel..tp sejak covd lama sgt x guna kad kredit alhamdulillah

Tak perlu tambah hutang.. cuma buat saving shj.. bila nakkan satu brg, kumpul dgn niat betul2 nak.. nanti dpt la..

seronok Februari lps setel hutang kad kredit. Alhamdulillah

kalau dapat, saya gunting je semua

Kredit reload byk 😝

Tak suka berhutang

dua dua ada kad

Dua dua ada kad

X de kad kredit