alahan mual muntah

jus mamariam kalau 9 week sesuai ke consume?

alahan mual muntah
19 Balas

saya plk mgkin xsesuai kot dgn jus ni, cuba gak minum utk dptkn zuriat tpi xad apa² kesan pon..yg kurangkn pon keputihan je..baru² ni beli jus mamariam utk hilangkn keputihan pon xjln dh..langsung xberkesan pada saya..so saya stop dri ambik jus ni..mahal satu hal huhu

Ank first dlu consume kjp jus ni alhmdulillah ank kuning 1 hri je duduk dekt lmpu biru lepas tu dah tak de kuning. Skarang dpt je thu prgnt ke dua trus order and consume dari 3 week alhmdulillah tak de alahan langsung takat ni

takde effect sy minum 4 botol masa 2nd baby . hb pun alaaa haii tak naik gak😂 loya ni mmg susah nk kata la . sy skrg 3rd baby 17w baru hilang . hb lak , sy byk mkn limau² n consume ubat dgn air pati delima jenama gulsan

sy amalkn dari ikhtiar hamil..sampai skarang sis..kandungan 37mggu 3hari..20 botol rasanya sy dh mnum..mmg mmbantu..hb smua ok.. alhamdulillah..ikut kesesuaian badan masing2 sis☺️

saya pon minum jus mamariam elok untuk naikkan hb kita daripada 9 terus ke 11/12 macamtu dengan kurangkan kuning baby kita tapi tngok kesesuaian ibu mengandung🤗

saya minum jus mamariam dri ank ke 2 hb semua ok nie prgnt ank ke 3 dri awal minum jus mamariam hb semua nyee ok..skrg dh 37mggu harap2 dipermudahkan bersalin..

sesuai insha Allah. tp ikut individu. kalau awak try and x ok, better x pyh continue. for gdm people not sure sebab bila sy kena gdm, sy x consume

sye mnum mse awl pregnant sbb alahan truk..tpi xde effect pon..n hb sye ttap low..myb atas bdan msing2...tpi sdap rse dye...hehe

Saya try week 8 tu... Still xboleh masuk. Skrg 22 weeks sdh.. Nanti nak try lagi kowt2 ok dah. Syg beli kalau x mnum 🤭

Saya amalkan minum dgan jus delima n bacaan hb tiap kali checkup memang tiptop. Anak lahir pon kulit bersih je.