jus

jus buah apa yg boleh diminum semasa hamil

16 Balas

jus yg wat sdri sis.. sayur saderi+buah avocado.. jgn ltak gula ltak je dale pti ais.. yg tu lbh baik dr bli kt kdai

Kalo kt kedai mkn..jus fresh oren boleh mnum takk.sllu g kedai mkn xthu nk order air ape.sbb biasa order nescafe o.

byk je yg boleh. better yg fresh juice with no/less sugar. klo kt kedai takut manis sgt dibuatnya.

Sis boleh refer kat food and nutrition section sis😊 blh tau buah apa yg sesuai n x sesuai

Boleh refer sini sis. Banyak info mengenai makanan yg boleh dan tak boleh diambil

Expert

Boleh saja minum apa2 jus buah..sebaiknya jgn letak gula dan jgn buang seratnya

Jus hijau (pelbagai jenis sayur+buah) blend sendiri...bagus utk ibu dan baby...

jus buah delima atau pati delima. utuk mglakan baby kne kuning wktu dlm kdungan

5y ago

Meksih ya

Saya suka jus soursop. Lgpun mmg elok kan.

sume boleh . jgn jus nenas je