Jus buah nenas

Boleh tak kalau saya minum jus nenas? Saya teringin sgt nak minum air buah tapi campur contoh carrot + orange + nenas... Ada tak yg pernah minum jus nenas masa hamil ni? Ada apa2 effect tak?

Jus buah nenas
2 Balas

nenas boleh je makan sebenarnya. cuma kalau was-was sgt tu kurangkan amount nenas, lebihkan carrot dgn orange.

Kalau setakat perasa tu okay je rasanya. Kalau nenas biasa buat blend tu tak sure la. Apa2 pun kena berpada2.