ada sesiapa kat sini yang pregnancy with systemic lupus erythematosus (SLE) disease?

jom share pengalaman as pregnancy mommy with SLE disease like me

1 Balas

macam mna sis detect?

2y ago

saya detect SLE tahun 2011 , muka bengkak, ada ulser di mulut dan rambut gugur. lepas tu Doctor buat urine test dan saya kena warded kt hospital selama beberapa bulan. mula² Doctor bgtahu symptom SLE, last² mmg SLE. sy kena makan ubat hari² dan ada med check up regularly smpai la skrg. saya Lupus Nephritis Class IV disease