Due Date Baby ??

Jom share,, momy momy lahirkan baby ikot due date tak ? ???

Due Date Baby ??
834 Balas

abe, due date 2/11/2017.. lahir 29/10/2017 adik, due date 8/6/2021.. lahir 3/6/2021 dua2 ank lahir sebelum due date😅

First pregnancy .. before due date .. 31weeks .. huhu .. hopefully second pregnancy ni cukup bulan .. aamiin aamiin ..

Anak first : 3 hari sebelum due date Anak scnd: sehari selepas due date Anak third:2 hari selepas due day 1,2,3 😂

Yang sulung overdue😅... mudah-mudahan yang ke 2 ni taklah☺️yang sulung dengan yang ke 2 ni jarak 11 tahun😂

anak sulung terpaksa kena keluarkan 14/11/20 air ketuban cikit pramatang 36minggu,due date dye 10/12/20 sepatutnya

Overdue😅😅..harap2 baby yg ke4 ni..awal ataupun ngam2 tarikh😀..sakit sangat kena kasi masuk ubat😅😅..

Firts pregnancy awal 2 mnggu sblm due .. Skg tengah pregnant anak kedua , semoga awal jugak dan d permudahkan ...

Anak 1st 😘 Anak 2nd 😂 Anak 3rd..due date 21.08..tp baby masi seronok dalam perut ni..sakit manja2 ja😆

41w1d..bby syok ddk dlm.. sepatut 11.02, bukaan stay 4cm dr pg smpi ke mlm..last2 czr je la 19.02, 10lbh mlm..

belum due.. ank pertma ckup2 38 minggu no 2 38minggu 6 hari.. no 3 otw mudah2an yg nie baby thun baru😍😍