Anda Mungkin 5 Pemenang Bertuah Kami, Mummy!

Jom sertai peraduan Cari & Menang dan anda berpeluang untuk bawa pulang set produk dari Bossmama bernilai RM197.90! Tunggu apa lagi, klik di sini SEKARANG: https://community.theasianparent.com/contests

Anda Mungkin 5 Pemenang Bertuah Kami, Mummy!
317 Balas

Hi, team BossMama & team theAsianParent! First time mom here 🤍 4 BossMama’s bras found in the picture ; 1. Red bra on the left rack. 2. Green bra on the lady’s hand. 3. Black bra on top of a box. 4. Nude bra on the right rack. Semoga dipermudahkan urusan semua mommy-to-be dan semoga ada rezeki untuk memenangi hadiah ini 🦋 #TAPcontest #BossMamaMalaysia #theAsianParent

#bossmama #theasianparent 4 bra boss mama di jumpai 💗pink-untuk si pemberani 💚hijau-untuk yang suka sesuatu yang berbeza 🖤hitam-warna selamat buat semua warna 🤎beige-warna natural untuk yang aktif Semoga ada rezeki saya untuk dpt menang contest nie...Boleh la sy gunakan dan bg review kpd org2 sekeliling sy untuk menggunakan produk boss mama ig : _cik_naaaa

Bismillah semoga ada rezeki NUR IZZARA SOFEA 3 bulan 🤲🏻🌹 Terdapat 4 BOSSMAMA BRA yang dpt saya sertakan : 1) Bra PINK COLOUR dikiri penyangkut baju 2) Bra GREEN COLOUR dipegang wanita berbaju dress hitam 3) Bra BLACK COLOUR diatas RAK sebelah lift 4) Bra BEIGE COLOUR di kanan penyangkut baju. DONE FOLLOW @theasianparent_my & @Bossmama.my IG : farhani_marhan

Ada 4 bra Bossmama 1.pink dekat penyangkut baju 2.green yang di pegang oleh seorang wanita berbaju navy blue 3. Black dekat rak atas kotak 4.beige dekat penyangkut baju yang sedang di belek belek oleh seorang wanita baju biru purple hopefully rezeki saya dapat hadiah dari pihak AsianParents dengan Bossmama✨ done follow dan like Instagram Ig: ahshahlin97

Ada 4 bra Bossmama di dalam gambar 1. Warna merah jambu di sebelah kiri gambar di sebelah dress yang berwarna hijau. 2. Warna hijau yang digantung di hanger yang dipegang oleh seorang wanita memakai baju berwarna hitam. 3. Warna hitam di atas satu rak untuk dipamerkan. 4. Warna kuning pudar di hanger di sebelah banyak baju berwarna biru. yang digantung

4 ! Four ! 🤞🏼😉 ❤️ bra for us, strong mamas 💪🏼 💚 bra for being part of the ‘mother nature’—for produce the ‘liquid gold’ 😉 🖤 bra as a symbol of the remarkable resilience of a mama could ever be 🥹 💛 beige bra as a symbol of the nurturing care, comfort and gentle caress from a mom that she always provide 💟

Total ada 4 bra bosmama 1. Penyangkut baju Sebelah kiri dan berwarna merah. 2. Hanger yang dipegang oleh seorang wanita berambut blondee tergantung braa warna hijau. 3. Bra hitam dia ats kotak which atas rak. 4. Bra digantung di penyangkut juga tetapi di sebelah kanan gamba berwarna cream. Semoga ada rezeki bersama bossmama❤️❤️ Thank youuu

Ada 4 bra Bossmama di dalam gambar tersebut. 1. Bra Bossmama warna nude di bahagian stand baju sebelah kanan. 2. Bra Bossmama warna hitam di atas kotak. 3. Bra Bossmama warna hijau d penyangkut baju yang dipegang oleh seorang wanita. 4. Bra Bossmama warna merah jambu di penyangkut baju pada stand sebelah kiri. Semoga ada rezeki saya 🥰

SAYA MENJUMPAI 4 BLOSSMAMA DI DALAM GAMBAR INI 1-BOSSMAMA BERWARNA PINK DI BELAH KIRI PENYANGKUT BAJU 2-BOSSMAMA BERWARNA HIJAU DI PEGANG OLEH SEORANG WANITA 3-BOSSMAMA BERWARNA HITAM DI BAHAGIAN ATAS RAK BERSEBELAHAN LIF 4-BOSSMAMA BERWARNA BEIGE DI PENYANGKUT BAJU BELAH KANAN SEKALI SEMOGA ADA REZEKI SAYA DAN ANAK SAYA KALINI AMINNNNN

Hai..ada 4 bra bossmama yang saya jumpa di dalam gambar 1. Warna pink tersangkut di tempat gantung baju dibahagian kiri 2. Warna hijau yang dipegang oleh wanita berbaju biru 3. Warna hitam pada kotak di atas rak 4. Warna beige yang tersangkut di tempat gantung baju di bahagian kanan Terima kasih TheAsianParent & Bossmama!