Anda Mungkin 5 Pemenang Bertuah Kami, Mummy!

Jom sertai peraduan Cari & Menang dan anda berpeluang untuk bawa pulang set produk dari Bossmama bernilai RM197.90! Tunggu apa lagi, klik di sini SEKARANG: https://community.theasianparent.com/contests

Anda Mungkin 5 Pemenang Bertuah Kami, Mummy!
317 Balas

Jawapan : Terdapat 4 helai bra Bossmama . 1. Hot pink at the rail 2. Green colour at the women wear black dress hold it 3. Black colour at the shelf 4. Nude colour at the rail Semoga ada rezeki mama untuk memudahkan saya breastfeeding baby dalama keadaan yang selesa dan mudah . Terima kasih bossmama and theasianparents

Terdapat 4 bilangan warna bra iaitu warna nude dkt perempuan berambut panjang , berbju biru . Kedua , warna hitam diatas kotak , di rak kedua Ketiga , warna hijau yang dipegang oleh perempuan berambut perang memakai dress hitam Last , warna merah dekat rak pertama . Smoga ad rezeki saya dan anak saya raissa mikayla

Total bra Bossmama yg saya jumpa. 1. Bra warna beige pada penyangkut paling kanan. 2. Bra warna hitam atas rak dan atas kotak pink. 3. Bra warna emerald/hijau yg dipegang oleh wanita berambut blonde. 4. Bra warna merah/maroon ada dipenyangkut sebelah kiri. Terima kasih Bossmama dan theAsianparent untuk peluang ini.

total 4 Bossmama Bra. 1. Bossmama Bra Pink Color dibahagian kiri penyangkut baju 2. Bossmama Bra Green Color dipegang wanita berbaju dress hitam 3. Bossmama Bra Black Color diatas rak sebelah lift 4. Bossmama Bra Beige Color dibahagian kanan penyangkut baju Let’s embrace our journey together Bossmama..

salam and Hi, ada 4 bra Bossmama di dalam gambar warna ❤️ merah di rak baju sebelah kiri gambar 💚 hijau dipegang wanita berbaju hitam 🖤hitam di atas rak sebelah kanan lift dan 💛 beige di rak baju paling kanan gambar done follow ig @theasianparent_my dan @bossmama.my pemilik ig: amalinarazale

ADA 4 BOSSMAMA BRA DI DALAM GAMBAR 1.STAND BAJU SEBELAH KIRI WARNA( PINK) 2 PEREMPUAN BAJU NAVY BLUE PEGANG HANGER WARNA (HIJAU) 3. DEKAT RAK ATAS KOTAK WARNA(HITAM) 4.STAND BAJU BELAH KANAN WARNA(BEIGE) SEMOGA ADA REZEKI SAYA BERPELUANG UNTUK BAWA PULANG SET PRODUK DARI BOSSMAMA BERNILAI RM197.90..

total 4 Bossmama Bra. 1. Bossmama Bra Pink Color dibahagian kiri penyangkut baju 2. Bossmama Bra Green Color dipegang wanita berbaju dress hitam 3. Bossmama Bra Black Color diatas rak sebelah lift 4. Bossmama Bra Beige Color dibahagian kanan penyangkut baju #donefollowig #theasianparent #bossmama

Assalamualaikum /selamat malam Semoga ada rezeki saya & baby first saya.. Disini saya senaraikan bra bossmama 1.brabossmama berwarna merah 2.brabossmama berwarna hijau 3.brabissmama berwarna hitam 4.brabossmama berwarna beige Kesemua warna so cute❤️😍 #theasianparent #malaysia🇲🇾

Total 4 Bra Bossmama: 1. Bra Bossmama warna merah disangkut atas penyangkut kiri sekali 2. Bra Bossmama warna hijau di tangan kanan wanita berbaju dress hitam 3. Bra Bossmama warna hitam di atas rak, disebelah kanan lif 4. Bra Bossmama warna beige disangkut atas penyangkut paling kanan sekali

Ada 4 Bossmama bra dalam gambar. 1. Warna merah jambu di penyangkut hujung kiri 2. Warna hijau yang dipegang oleh wanita berbaju hitam 3. Warna hitam di atas para di dinding 4. Warna nude di penyangkut hujung kanan Semoga ada rezeki saya dan baby untuk memenangi hadiah dari Bossmama. ❤️