soalan tak berjawab

Jom mommy, maybe ada yg perasan byk soalan tak berjawab kat sini. Klik n cari unanswered atau yang atas sekali. (Dalam Bahasa Melayu tak sure apa sbb sy setting English) ? Kesian ramai yg soalan tak berjawab lagi.

soalan tak berjawab
1 Balas

Selalu mmg cari soklan xberjawab ni...sbb mls nk baca yg dah byk2 komen😊

4y ago

Dlu rajin juga buka feed lps tu mak2 gado naik mls dah nk buka sana....kdg2 je buka...sy pon jeb yg blh jwb jela...