Soalan kelakar sikit tapi ni serious punya soalan

mommy yg dah pernah bersalin sebelum ni pernah ke terkentut busuk masa bersalin ? saya risau sbb lately ni saya asyik kentut busuk je , hari2 dah membuang tapi maybe tak habis buang kot . saya dok terfikir kalau tiba2 nak bersalin skrg macam mana nanti kalau terkentut busuk malu nyeee 😂 kesian nurse dgn doktor 🫠

1 Balas

doktor dengan nurse tu dah biasa la awak. jangan risau. kadang ada orang time meneran tu, tercirit sikit la apa la, benda tu normal je. cumanya kalau dah dekat nak bersalin ni, jangan makan petai, durian, atau apa apa yang berbau macam tu la.

7mo ago

hahaha saya kesian plus maluuu kentut busuk hahaha , sendiri bau pun boleh pengsan kot 🥲